25 nov. 2011

Zinio - noi fonduri pentru aplicatia revistelor preferate

Grupul Zinio a anuntat oficial strangerea de noi fonduri, in valoare totala de 20 de milioane de dolari, ce vor asigura dezvoltarea aplicatiei pentru achizitionarea si rasfoirea revistelor preferate.

Fara a fi precizate sursele din care provin banii, Zinio se declara gata de a configura o punte de lagatura intre "chioscul de reviste traditional" si libraria virtuala, relateaza Webnews.
Zinio - noi fonduri pentru aplicatia revistelor preferate

Aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a rasfoi revistele preferate, aceleasi regasite pe rafturile oricarui magazin specializat, dar in format digital, disponibil atat pentru varianta desktop, Windows, Mac si Linux, cat si pentru universul mobil (iPad, iPhone, iPod Touch, WebOS si Android).

In prezent, Zinio dispune de peste 850 de titluri de reviste, care se bucura de popularitate la nivel international, iar atragerea de noi fonduri indreptateste grupul sa demareze o ampla actiune menita sa conduca la implementarea de noi tehnologii si continuturi, cu obiectivul de a atrage tot mai multi utilizatori, subliniaza sursa.
Sursa: Webnews
Foto: strategieevolutive

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.