30 dec. 2011

Hugo Chavez: SUA dezvolta tehnologii pentru provocarea cancerului

Presedintele Venezulelei, Hogo Chavez, a acuzat direct Statele Unite de a fi provocat o veritabila „epidemie” de cancer in randurile sefilor statelor sale aliate din America Latina.
Teoria avansata de Chavez se bazeaza pe numeroasele cazuri de cancer diagnosticate liderilor sud-americani in decurs de doar cateva luni, relateaza La Stampa.
Cu numai cateva zile in urma, Cristina Kirchner, presedintele Argentinei, a fost diagnosticata cu un cancer tiroidian, Dilma Roussef, presedintele Braziliei sufera la randul sau de cancer, asemenea predecesorului sau Luiz Inacio „Lula” da Silva.
Hugo Chavez a fost operat de cancer la Havana, in Cuba si se numara printre cei cinci sefi de stat din America Latina carora le-a fost identificata boala sub diferite forme.
Referindu-se la o serie de experimente pe care CIA le efectua deja prin anii ’40, Chavez a afirmat ca „sunt excluse coincidentele”, subliniind ca „este imposibil de explicat, apeland chiar si la legea probabilitatilor, atat de multe cazuri de cancer care afecteaza presedintii din America Latina neagreati de SUA”.

Sursa: La Stampa
Foto: latinosmagazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.