7 dec. 2011

Xbox 360 Kinect: azi cum vrei sa te distrezi?

Incepand de saptamana aceasta, utilizatorii vor putea purta un dialog cu Kinect, pentru a da dispozitii propriului Xbox si pentru alegerea programelor de televiziune preferate cu ajutorul Bing.
Data de 6 decembrie costituie de fapt ziua exacta de nastere a unui nou Xbox 360, marcata de o actualizare importanta de software si Xbox Live,   relateaza Webnews.
Acest pas va garanta o neta imbunatatire a performantelor celei ce pana in prezent a reprezentat o simpla consola de joc, transformand-o intr-un veritabil set-top-box, in masura sa ofere o alternativa deosebit de atragatoare la traditionalul televizor.
Nu este doar o chestiune de dashboard: modificarile anuntate pentru interfata consolei constituie doar o mica avanpremiera la elementele de noutate emergente, context in care Kinect reprezinta „o viteza in plus” pentru motorul Xbox 360, avansand formula unei console cu care se poate „vorbi”.
Aceasta performanta va fi insa disponibila intr-o prima faza, doar in cateva tari, precum Marea Britanie, SUA si Canada, dar este fara indoiala asteptata cu viu interes si in multe alte tari europene, dornice sa exploreze acest univers magic, guvernat de noi reguli ale raportului dintre om si masina.
Divertisment pentru toti
Daca Xbox va deveni centrul de gravitatie pentru divertismentul casnic, atunci Bing va deveni noul ghid de programe TV, iar Kinect va inlocui clasica telecomanda, receptionand comenzile utilizatorului si transferandu-le catre Xbox pentru a fi interpretate si pentru a afisa raspunsurile generate de Bing.
Microsoft are convingerea ca un astfel de serviciu, pus la dispozitia celor 57 de milioane de persoane care poseda deja console (din care 35 de milioane dispun si de Xbox Live), detine un potential exploziv, asigurand un divertisment complet si de calitate: jocuri, programe TV, filme sau muzica, dupa preferinte.
Numarul potentialilor parteneri interesati in participarea la dezvoltarea acestui proiect este in continua crestere, contribuind la cresterea popularitatii consolei Xbox 360, care devine astfel centrul unui ecosistem de continuturi, ce pot fi gestionate vocal.

Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.