16 mar. 2012

Firefox Flicks - concurs de creatie lansat de Mozilla


Firefox Flicks este numele concursului lansat de Mozilla, dedicat regizorilor in devenire, care doresc sa-si prezinte propriile proiecte, dar si amatorilor pasionati de film experimental si video art.

Utilizatorii de Firefox pot participa cu propriile creatii, in joc fiind multe premii atragatoare, cel mai mare constand in 10 mii de dolari, care vor putea fi investiti in noi proiecte, informeaza Webnews.

Pentru lansarea initiativei, Mozilla a creat un video explicativ, al carui protagonisti - o tanara, alaturi de mascota-simbol a browserului Firefox - sunt integrati intr-o pseudo-atmosfera Twilight, cu scopul de a sublinia participarea lui Edward Norton ca membru al juriului, la selectia celor mai reusite proiecte.

Alaturi de Norton, din comisia de evaluare a creatiilor participante, mai fac parte Shauna Robertson, cea care a semnat productia cinematografica pentru Meet the Parents, Elf, Anchorman si The Forty Year Old Virgin, precum si Couper Samuelson, producatorul Paramount al filmului Destination Weddding si co-producator pentru Two Lovers, We Own The Night si The Ex.

Mai multe detalii vizand particularitatile concursului organizat de Mozilla, precum si alte scurte continuturi video menite sa exemplifice tipul de proiecte acceptate, pot fi vizualizate pe site-ul oficial al competitiei, FirefoxFlicks.com, precizeaza sursa.

Sursa Webnews 
Foto: FirefoxFlicks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.