5 apr. 2012

Project Glass - cate lucruri dezvaluie ochelarii Google


  

Specialistii din Mountain View au creat o lentila speciala, conceputa pentru ochiul drept, icadrata de o clasica rama de ochelari, careia-i revine sarcina de a afisa pe un mic display o serie intreaga de date si informatii utile purtatorului, informeaza Webnews.


Project Glass propune asadar un gadget in masura sa execute fotografii la comanda vocala, sa lanseze sesiuni de video-chat, sa afiseze solutii de orientare GPS si faciliteaza accesul la multe alte functii specifice universului mobil made in Google.



Produsul a fost realizat de echipa de specialisti care se afla si la baza proiectului automobilului in masura sa se conduca singur, aflandu-se pentru moment in faza de test.

Fiecare actiune solicitata vocal de utilizator, este preluata de ochelari, oferind succesiv raspunsuri instantanee, afisate sub diverse forme la nivelul lentilei dedicate si creand astfel un efect spectaculos, de realitate "extinsa".



Accesul la informatii disponibile in universul Web, lasa de inteles ca acest gadget de exceptie poate fi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a se putea conecta la Internet, utilizand probabil un modul Wi-Fi sau LTE pentru a accesa serviciile online.






Sursa & Foto: Webnews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.