14 mai 2012

JP Morgan si criza din Grecia, principalele motive de ingrijoare europeana

JP Morgan si criza din Grecia au devenit in ultima perioada motiv de ingrijorare la nivelul pietei financiare europene si nu numai, aducand in prim-plan viitorul incert al monedei unice din spatiul euro-zonei.

JB Morgan
Modul in care bancile reactioneaza la incapacitatea Greciei de a identifica o solutie viabila pentru formarea unui guvern care sa restabileasca echilibrul economic elen in sanul Uniunii Europene, reprezinta o noua amenintare care planeaza asupra sectorului financiar in general, informeaza Giornalettismo.

Potrivit sursei citate, luna iunie a anului in curs va reprezenta o perioada decisiva in ceea ce priveste clarificarea planului de dezvoltare economica a Uniunii Europene, care se confrunta in prezent cu o situatie fara precedent.

In fata crizei dramatice care s-a instalat la nivel european si cu un scenariu marcat de transformari din ce in ce mai impovaratoare pentru cetateanul european, autoritatile UE vor trebui sa dea explicatii in legatura cu propriile decizii, subliniaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.