26 mai 2012

Secretul tinutei impecabile a reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a se distinge prin tinuta sa impecabila, dar in spatele acestei imagini fara cusur, se ascunde un secret pe care Stewart Parwin, stilistul sau, l-a dezvaluit presei.

Regina Elisabeta a II-a
Cu o nedisimulata admiratie, Parwin a explicat ca regina Elisabeta a II-a nu transpira niciodata, indiferent de imprejurare, relateaza agentia ANSA.

In plus, atat ordinea in garderoba, cat si evidenta tinutelor sale, sunt gestionate cu maxima atentie pe computer, astfel incat stilul si distinctia vestimentara a reginei sa urmareasca linia ireprosabila a unui rafinament pe masura blazonului.

Dincolo de profesionalismul unei echipe alese pe spranceana pentru a veghea la mentinerea unui standard vestimentar de exceptie, regina se bucura asadar si de un avantaj natural, care a ajutat-o de-a lungul anilor, sa nu cunoasca neplacerile transpiratiei.

„Mie mi-e cald tot timpul. Maiestatea Sa, in schimb, e norocoasa, nu are probleme cu temperatura niciodata”, a declarat stilistul reginei cu o nota de invidie in glas, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.