4 iun. 2012

Atlantic Ocean Road - cea mai frumoasa autostrada din lume (Galerie foto)

Se numeste Atlantic Ocean Road si a fost declarata cea mai frumoasa autostrada din lume, serpuirea sa spectaculoasa peste insulitele stancoase din Averoy, Norvegia, demonstrandu-se unica pe glob.

Atlantic Ocean Road
BuzzFeed publica o galerie foto relevanta in acest sens, aducand in prim-plan frumusetea salbatica a fiordurilor norvegiene, printre care omul a reusit sa construiasca o adevarata opera de arta in materie de infrastructuri.

Fantasticele poduri, dublate de curbe sinuoase peste valurile inspumate ale marii, fac din Atlantic Ocean Road, unul dintre cele mai indragite trasee pentru pasionatii de ciclism si nu numai.

Peisaje superbe, valuri sparte in milioane de stropi care se inalta pana la marginile podurilor si imaginidemne de un catalog al minunatiilor atunci cand razele soarelui poposesc pe aceasta despletire de asfalt fara seaman in lume.

Intr-un cuvant: spectacol.

Iata, in cele ce urmeaza, cateva cadre mai mult decat graitoare, surprinse de-a lungul autostradei norvegiene, care merita admirate si apreciate la justa lor valoare.










3 comentarii:

  1. Wow, this piece of writing is good, my younger sister is analyzing these kinds of things, therefore I am going to inform her.
    For much more beneficial guides about http://singlewithoutkids.
    com/groups/selecting-instant-types-of-football-jersey/ look at the web site
    site

    Feel free to visit my weblog football kit

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi binevenita o autostrada peste Dunare si Marea Neagra pentru a crea legaturi cu tarile riverane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma intreb: oare ei cum reusesc sa stranga fonduri pentru asemenea infrastructuri?

      Ștergere

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.