6 iun. 2012

Brazilia - secretele unui taram care nu cunoaste criza

In vartejul dezlantuit al celei mai mari crize pe care a cunoscut-o omenirea de-a lungul existentei sale, se afla inca magice taramuri, nascute parca sub o stea norocoasa, a caror economie nu rataceste inca printre hatisurile salbatice ale neajunsurilor de orice fel.

Brazilia este numele unuia dintre aceste misterioase teritorii, care reusesc sa se pastreze vii si pline de energie, in ciuda tulburarilor si amenintarilor care o inconjoara, incepand cu presiunile financiare ale marilor puteri ale lumii si sfarsind cu competitiile sportive, manifestarile culturale, turismul si schimburile economice, relateaza Promobrasil.

Care sa fie secretul detinut de aceasta tara exotica si plina de minunatii, unde ritmul samba pare sa zvacneasca in venele oricarei forme de manifestare sociala, economica si de relatii externe?

Un mod original de gestiune a propriilor resurse, o personalitate unica, de nestavilit, pasiunea pentru viata, pentru a duce mai departe sevele ei misterioase si salbatice, pe cat de nestavilite pe atat de fascinante.

Brazilia e taramul secretelor supravieturii in vremuri de restriste, unde ar putea fi descoperit acel miez nebanuit, generator de energie pozitiva, care propulseaza ceea ce a mai ramas constructiv in fiecare din noi, catre orizontul sperantei intr-o lume mai buna, mai frumoasa...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.