5 iun. 2012

E3 2012 - noutati din lumea Xbox (Video)

Microsoft prezinta elementele de noutate din universul Xbox, puse la punct pentru evenimentul E3 2012, incepand cu Xbox Music, pentru a savura placerea ascultarii muzicii preferate la nivelul oricarui device bazat peWindows 8 si pana la Xbox Smartglass, creat pentru o experienta vizuala multiplicata pe mai multe ecrane.

Noutati din lumea Xbox
Noutatile Xbox nu se opresc aici: exista si divertismnentul numit "fitness", reproducerea de continuturi video si controlul imaginilor de la televizor prin utilizarea comenzii touchscreen la nivelul propriului dispozitiv smartphone, informeaza Webnews.

Totul va prinde forma in cea de-a doua parte a anului, odata cu lansarea oficiala a sistemului de operare Windows 8, dar si cu alte elemente sinonime cu divertismentul, purtand semnatura specialistilor casei din Redmond.

De notat si prezentarea, in cadrul conferintei, a unor jocuri asteptate cu viu interes de pasionatii de gaming, precum Halo 4, Splinter Cell: Blacklist, Gears of War: Judgement, Tomb Raider si Dance Central 3, dar si noutatile Ascend: New Gods, Avatar Motocross Madness, Lococycle, Matter si nu numai: colaborarea cu Nike in universul fitness, dezvoltata sub amprenta Kinect Training, subliniaza sursa.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.