5 iun. 2012

Oameni in lanturile artei (Galerie foto)

Artistul coreean Youn-Deok Seo a creat o serie sculpturi cu forme umane, ansambland lanturi metalice intr-un mod cu totul si cu totul neobisnuit, realizand astfel o colectie de-a dreptul spectaculoasa.


Impactul vizual al formatului tridimensional finalizat din "aglomerarea ordonata" a lanturilor, face dinl creatiile sale opere unice in lume, relateaza Giornalettismo.

Pentru cei ce se simt "inlantuiti" in universul unor grele trairi interioare, expresia figurilor umane ale artistului coreean, trimite la o apasatoare senzatie de suferinta muta.

Oameni in lanturile artei
Ideea lui Youn-Deok este mai mult decat interesanta, dar fara daruire, indemanare, rabdare si talent, lanturile grele raman lipsite de viata, simple accesorii metalice, cu un scop mecanic, bine definit, care nu are nici cea mai mica legatura cu arta.
Iata insa cum, gratie talentului artistic si pasiunii pentru sculptura fantezista, "inlantuirea umana" poate deveni inspiratie pentru o galerie de arta inedita, care surprinde fara indoiala in mod placut privirea iubitorilor de arta, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.