14 iun. 2012

Dallas - JR, Bobby si Sue Ellen se intorc pe micile ecrane (Video)

Serialul american "Dallas", care ne-a acompaniat pe micile ecrane acum mai bine de 30 de ani, revine cu o noua formula, care continua povestea familiei Ewing cu noi protagonisti, fara a renunta insa la o parte din indragitii actori de odinioara.

"Dallas", noua familie Ewing
Astfel, J.R. (Larry Hagman), Bobby (Patrick Duffy) si Sue Ellen (Linda Gray), vor fi din nou prezenti in casele fanilor familiei din South Fork, incepand cu toamna acestui an, alaturi de ei aflandu-se si alti membrii ai vechiului cast, printre care Lucy (Charlene Tilton), informeaza ADN Kronos.

Noua formula a familiei cuprinde personaje pe care le-am cunoscut la vasta copilariei, devenite intre timp adulte: John Ross (Josh Henderson, "Desperate Wives"), fiul lui J.R., Christopher (Jesse Metcalfe, "Desperate Wives"), fiul adoptiv al lui Bobby Ewing si al Pamelei Barnes, precum si fermecatoare prezente feminine care isi disputa atentia celor doi tineri.

Dincolo de intrigile si relatiile periculoase care vor condimenta noua serie, criza economica mondiala va detine un rol important si in viata familiei Ewing, care va face cunostinta la randul sau cu problemele financiare si febra unui nou inceput, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.