8 iun. 2012

Fotbal, Euro 2012: pronosticul vacutei Yvonne, nefavorabil Germaniei

Vacuta Yvonne a preferat fanul din staulul purtand stindardul portughez, ignorandu-l pe cel german si pronosticand astfel un debut nefavorabil pentru echipa care va juca maine, la Lviv, in Ucraina, contra Portugaliei.

Vacuta Yvonne, prezicatoarea
Yvonne este protagonista unei spectaculoase goane prin tufisuri, care a avut loc in vara anului trecut in Bavaria, castigandu-si dupa acel episod de urmarire ca-n filme, titlul de  "prezicatoare" pentru partidele europene de fotbal: in dimineata aceasta, Yvonne a ales drapelul portughez, relateaza agentia TM News.

Vacuta este gazduita la o ferma din Gut Aiderbichl, unde isi desfasoara activitatea de "pronosticare" a rezultatelor "Nationalmannschaft", asa cum a facut la randul sau si caracatita Paul, pentru campionatele Mondiale de Fotbal, desfasurate in Africa de Sud, cu doi ani in urma, precizeaza sursa.

Ignorand cu desavarsire ospitalitatea germana, Yvonne s-a declarat de aceasta data de partea adversarilor natiunii care o hraneste cu generozitate, acordand sanse majore de victorie echipei Portugaliei.

Citeste si: Topul celor mai frumoase goluri din Premier League (Video)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.