7 iun. 2012

iPhone 5 isi prezinta posteriorul (Video)

Un iPhone 5, cu toate ingredientele necesare pentru a captiva interesul consumatorilor, a devenit subiectul unei prezentari video mai putin obisnuite, realizata de eTradySupply, care ofera astfel o avanpremiera la ceea ce ar putea fi "posteriorul" unui nou produs purtand semnatura specialistilor de la Apple.

iPhone 5 - avanpremiera?
Din confruntarea cu modelul anterior, iPhone 4S, rezulta o inaltime superioara a noului dispozitiv si o latime mai mica, dar multe alte detalii sunt asteptate cu viu interes in zilele urmatoare, in cazul in care Tim Cook va decide dezvaluirea acestora in cadrul evenimentului WWDC 2012, relateaza 9To5Mac.


Aceasta ipoteza ramane insa in plan secundar, avand in vedere ca scena manifestarii va fi dedicata de grupul din Cupertino, mai mult proiectului iOS si seriei noilor Mac, pregatite pe rampa de lansare.

In concluzie, noul iPhone ar putea fi lasat sa astepte o perioada, pentru a creste suspansul dinaintea prezentarii sale oficiale, zvonurile de orice tip, contribuind la sporirea interesului manifestat de consumatori pentru un produs cu pedigree garantat, subliniaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.