9 iun. 2012

Jocurile Olimpice 2012 de la Londra, in streaming pe YouTube

In tarile in care dreptul de transmitere este permis, Jocurile Olimpice 2012 de la Londra vor putea fi urmarite de public, in streaming si in HD, la nivelul canalului pus la dispozitie de YouTube.

JO Londra 2012
Olimpiada de anul acesta se anunta asadar un eveniment istoric, nu numai pentru prezenta celor mai mari atleti ai lumii in cadrul competitiilor organizate cu acest prilej, ci si pentru enorma acoperire televiziva, care va permite publicului larg sa asiste la intreceri de pe toate meridianele lumii, relateaza Webnews.

Tuturor celor ce nu vor putea urmari evenimentul din fata propriilor televizoare, Comitetul Olimpic International (CIO), va oferi in mod gratuit alternativa vizionarii competitiei la nivelul unui canal special, prin intermediul serviciilor asigurate de YouTube.

Accesul va fi insa posibil doar in tarile in care nu au fost vandute drepturile pentru transmiterea digitala, precizeaza sursa.

Este vorba despre aproximativ 64 de natiuni, din Asia si Africa, unde CIO va transmite in acest mod, mai bine de 2.200 de ore in direct-streaming, high definition, lista completa a acestor tari fiind disponibila pe site-ul oficial al Comitetului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.