9 iun. 2012

Shabbabii din Somalia au pus un premiu pe capul lui Obama: zece camile

Unul din liderii organizatiei Al-Shabaab din Somalia, a ridiculizat oferta Washington-ului pentru capturararea sefilor gruparii, propunand la randul sau un premiu pentru capul lui Obama: zece camile.

Al-Shabab 
In plus, pentru secretarul de stat american, Hillary Clinton, se ofera zece cocosi si zece gaini, o recompensa menita sa sporeasca umorul acid cu care Fuad Mohamed Khalaf, supranumit "Shongole", biciuieste strategia administratiei americane in discursurile sale, relateaza TM News.

"Va asigur ca genul acesta de recompense nu ne va impiedica niciodata sa continuam razboiul nostru sfant", a declarat cu insufletire liderul gruparii somaleze, care se numara pe lista neagra a americanilor, intre cei sapte lideri pentru care Statele Unite ofera 33 de milioane de dolari in schimbul informatiilor care le-ar putea facilita capturarea.

Recompensa cea mai insemnata, in valoare de sapte milioane de dolari, a fost oferita de americani pentru unul din fondatorii acestei organizatii: Ahmed Abdi aw Mohamed, alias Abu Zubayr, cunoscut si sub numele de Godane, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.