2 iun. 2012

NBA - provocarea LeBron James

Va reusi LeBron James, cel mai bun jucator de baschet american, sa castige primul sau titlu? Vedeta de la Miami Heat isi calauzeste echipa din nou spre finala, dupa ce a castigat pentru a treia oara titlul de cel mai bun jucator din liga.

LeBron James
Inelul de campion al NBA ramane insa un deziderat inca dificil de adjudecat de LeBron James, care se afla in directa competitie cu alti rivali emergenti si cu pedigree deopotriva, care se bat cu indarjire pentru acelasi trofeu, relateaza Giornalettismo.

Trecutul si viitorul aduc in baschetul american protagonisti puternici, abili si hoatarati sa-si striveasca adversarii, LeBron regasindu-se azi in miezul unui vartej de adrenalina si energii nebanuite, descatusate in fiecare partida.

Ii lipseste doar titlul pentru a se afirma ca unul din cei mai puternici jucatori din ultimile decenii, iar ocazia de a disputa cea de-a treia sa finala in NBA peste doua saptamani, nu va fi cu siguranta ratata.

O respiratie profunda, o determinare pe masura premiului aflat in joc si LBJ se va putea lansa intr-una dintre cele mai spectaculoase aventuri din cariera sa, care ar putea sa-i incununeze fruntea cu succesul mult ravnit, subliniaza sursa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.