28 iun. 2012

Noutati din universul gaming: soseste Farmville 2, in 3D (Video)

Zynga a prezentat noua versiune a jocului Farmville, al carei element de noutate principal este reprezentat de grafica tridimensionala, care permite utilizatorilor sa abordeze jocul din diferite unghiuri, intr-o noua experienta de gaming modern.

Farmville 2, in 3D
Aceasta este vestea buna. Vestea proasta este ca utilizatorii nu-si pot transfera profilul de la prima editie la cea de-a doua, informeaza BBC.

Acesta este motivul pentru care pasionatii de gaming care vor sa atinga in graba nivelul statusului precedent, vor trebui sa achizitioneze produse virtuale.

Investitorii mizeaza mult pe un succes de rasunet pentru noul Farmville, indeosebi dupa ce cotatiile la bursa ale actiunilor Zynga au inregistrat fluctuatii semnificativa incepand cu luna aprilie, din pricina speculatiilor vizand propriile produse.

Jocul a fost prezentat la sediul companiei din San Francisco, prilej cu care a fost subliniat impactul graficii 3D, alaturi de o serie de noi elemente "social" introduse, care confera noii versiuni un profil cat mai realistic cu putinta, transportand gamerii intr-o ferma virtuala mult mai atragatoare decat cea oferita de editia precedenta.

Citeste si: Diablo 3, un videogame super-asteptat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.