8 iun. 2012

Obama la Los Angeles - avioanele de vanatoare intervin din nou

Avioanele de vanatoare F16, au fost nevoite sa intervina din nou, pentru a forta un mic intrus Cessna sa aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, dupa ce a violat spatiul de zbor rezervat presedintelui american Barack Obama, in timp ce se indrepta spre Los Angeles, pentru o vizita de lucru.

Barack Obama
Este pentru a treia oara, din februarie 2012, cand un astfel de episod se deruleaza in timpul unor zboruri efectuate de presedintele american in diferite regiuni ale Statelor Unite, relateaza agentia ANSA.

Actiunea a avut loc ieri seara pe cerul californian unde, un mic avion Cessna a patruns neautorizat in zona de zbor a navei prezidentiale americane din Camarillo.

Pilotii de vanatoare s-au lansat intr-o actiune imediata de interceptare, escortand micul intrus pana la acea mai apropiata pista de aterizare, misiunea fiind incheiata fara alte evenimente iesite din comun.

Pana in acest moment, nu au fost date publicitatii detalii legate de aeronava care a incalcat interdictiile de zbor impuse de autoritatile americane in astfel de situatii, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.