22 iun. 2012

Rosiile buclucase, care-i intarata pe salafiti

Asociatia Islamica Populara Egipteana, a plasat la nivelul portalului lui Mark Zuckerberg, o acuzatie, pe cat de patimasa, pe atat de absurda.

Rosiile buclucase
Potrivit rationamentelor membrilor organizatiei salafite, consumul de rosii reprezinta un pacat teribil si o practica lipsita de consideratie fata de Allah.

Grupul salafit s-a dezlantuit online impotriva rosiilor, utilizand canalul de comunicare oferit de reteaua de socializare Facebook, catalogandu-le drept "hrana crestina", nerecomandata credinciosilor lui Allah, relateaza Giornalettismo.

Dar de unde izvorasc aceste acuzatii grave aduse unei banale legume? Iata, in cele ce urmeaza, si explicatiile oferite de acesti "experti" culinari:

"Daca rosia este taiata pe jumatate, la interiorul sau se poate observa un fel de cruce, asemenea celei utilizate drept simbol sfant in religia crestina, asadar rosiile omagiaza conceptul sfintei cruci si nicidecum numele lui Allah".

Rosia, "alimentul crestinilor"
"Rosiile sunt hrana crestinilor, nu puneti gura pe ele caci mancandu-le il maniati pe Allah - misiunea noastra este sa va deschidem ochii si sa va indemnam sa transmiteti acest mesaj mai departe, semenilor vostri, altminteri sa stiti ca e doar necuratul cel ce va opreste", adauga salafitii un avertisment in salsa social.

Reactiile acide ale internautilor nu au intarziat sa apara, iar grupul salafit s-a vazut nevoit "s-o dea la intors", afirmand ca de fapt, mesajul dorea numai sa recomande adevaratilor credinciosi sa taie rosiile intr-un mod care sa nu favorizeze aparitia crucii de la interior si nicidecum sa descurajeze consumul tomatelor in sine, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.