6 iun. 2012

"Tactus": Dispozitive tablet cu taste in relief (Galerie foto si Video)

Se numeste "Tactus" si este noua tehnologie care si-a propus sa revolutioneze universul dispozitivelor tablet, introducand un nou tip de tastatura, cu butoane in relief, care amintesc de avantajele traditionalului instrument keyboard.

Tactus

Piata de smartphone si tablet s-a orientat de ceva vreme catre varianta touchscreen, dar multi utilizatori considera inca tastatura de tip clasic, cat se poate de binevenita, relateaza Giornalettismo.

Tactus este asadar tocmai produsul menit sa impleteasca intr-o formula unica, potentialul unui display touchscreen, cu avantajele practice ale utilizarii unei tastaturi traditionale.
Tehnologie bazata pe microdinamica fluidelor

Este vorba mai exact despre un proiect care isi propune sa revolutioneze tehnologia numita keyboard, introducand un element original, pe post de taste "fantomatice", care reusesc sa-si faca simtita prezenta iesind in relief atunci cand este nevoie de ele si ascunzandu-se ulterior, la comanda utilizatorului.

Taste perfect camuflabile

"Aceste taste se pot plia perfect pe suprafata unui dispozitiv touchscreen, fara sa lase macar o umbra a prezentei lor la nivelul acestuia, bazandu-se pe asa-numita "microdinamica a fluidelor", care asigura o camuflare  deplina a accesoriului", explica The Verge.

Magia numita "Tactus"



Tehnologia se afla inca in faza experimentala, dar se anunta deja o realizare cu un inalt potential de penetrare a pietei de profil, bazandu-se pe un consum energetic extrem de redus - un avantaj in plus oferit de acest proiect spectaculos, care va face cu siguranta valuri in sectorul marilor jucatori tehnologici ai lumii, concluzioneaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.