19 iun. 2012

Uppleva Smart TV - cum se ansambleaza televizorul Ikea (Video)

Persoanele care au decis sa-si achizitioneze in curand televizorul inteligent Uppleva, anuntat de Ikea, va face cunostinta cu regula la care se supun toate produsele grupului: comparatorul trebuie sa-si suflece manecile si sa apuce de ansamblat.

Upleva Smart TV
Pentru a veni in intampinarea potentialilor cumparatori ai acestui device destinat divertismentului casnic, Simon Arons a realizat un video de prezentare a modalitatii de ansamblare a produsului Uppleva, care este atat de "smart", incat refuza sa se monteze singur, relateaza M3.

Montajul televizorului Ikea si a piesei de mobilier dedicate, pare destul de simplu de realizat, cu conditia sa nu aveti doua maini stangi si sa stiti sa cititi instructiunile - teoretic, in cateva minute, Uppleva ar trebui sa fie gata de a-si delecta proprietarul cu emisiunile preferate,  precizeaza sursa.

Ramane de vazut in ce masura acest produs se va bucura de interesul cumparatorilor si daca Ikea va reusi sa-si croiasca drum cu ajutorul sau, in taramul neprimitor al competitiei cu gigantii tehnologici, deja consacrati in acest sector.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.