13 iul. 2012

Cei mai spectaculosi fotbalisti ai tuturor timpurilor: tigrii, leii si leoparzii (Video)

Daca ati citit pana acum numeroase materiale ce propun clasamente de spectaculozitate oferite de fotbalisti celebri la scara planetara, e timpul sa va destindeti timp de trei minute si jumatate in compania unor protagonisti ai sportului cu balonul rotund, in afara campului de joc traditional.

Fotbalul, iubirea marilor feline
Este vorba despre un scurt metraj realizat de Big Cat Rescue, care surprinde o serie de feline din cele mai impunatoare, ocupate sa "bata mingea" dupa propriile lor reguli, potrivit carora obiectul distractiei este destinat sa aibe o viata scurta, relateaza Neatorama.

Nu numai mingea sfarseste rapid, ci chiar si portile, dar asta nu impiedica nici pe departe marile "pisici" sa se distreze pe ruptelea, rostogolind acel straniu obiect patat, transformat in jucaria preferata.

Tigrii, lei, leoparzi, sau alte feline salbatice, par sa fie atrase deopotriva de cantecul de sirena al celui mai popular sport din lume, la fel ca si oamenii, desi e greu de presupus ca ar fi posibila organizarea unei eventuale partide pe teren neutru...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.