5 iul. 2012

Din universul macrofotografiei - chipul necunoscut al insectelor

Universul magic al macrofotografiei, permite exploratorului stabilirea unui contact special cu elemente surprinzatoare, provenite dintr-o matrice dimensionala cvasi-necunoscuta, plasand sub lupa o serie de detalii din natura, la care accesul privirii umane este destul de limitat.

Acest tip de activitate fotografica, surprinde cu o fidelitate impresionanta, amanunte cu neputinta de perceput de ochiul trecatorului ocazional, pornind de la "chipul" unei muste si continuand cu alte ipostaze inedite din lumea insectelor, spre exemplu, relateaza  Smash Materials.

Iata in cele ce urmeaza, o colectie de astfel de imagini captivante, care dezvaluie o mica parte din misterele unor vietuitoare pe care ne-am obisnuit sa le ignoram, desi fac parte la randul lor din contextul biodiversitatii planetei.

Cadrele reprezinta un exemplu elocvent de maiestrie fotografica, amestecata cu acel strop de noroc, care a purtat artistul in locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a putea reda publicului larg imagini de exceptie, culoare si emotie deopotriva.




  







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.