20 iul. 2012

Google ne calauzeste pasii in Antarctica (Video)

Cate persoane au posibilitatea sa exploreze efectiv Antarctica pentru a vedea cu proprii ochi fascinantele peisaje din taramul gheturilor? Putini, desigur. Iata insa ca, gratie serviciului Google Street View, se poate obtine acces la o astfel de panorama in 360 de grade, condimentata cu un pic de fantezie.

Antarctica - Google Street View
Imaginile din Antarctica sunt disponibile deja la nivelul serviciului oferit de specialistii grupului din Mountain View, de cateva luni, dar Google a anuntat adaugarea a noi fotografii panoramice, care intra in matricea proiectului World Wonders Project, relateaza Webnews.

Obiectivul acestei initiative este tocmai de a calauzi pasii oricarui utilizator catre taramurile Polului Sud, oferind exploratorului virtual prilejul de a proba emotiile unei aventuroase expeditii pe cararile nebatute ale celui mai indepartat continent.

Odata cu captarea imaginilor din Antarctica, Google a reusit sa cucereasca ultimul continent ramas in afara acoperirii serviciului Street View, chiar daca este vorba deocamdata de limitarea la o arie restransa de pe insula Half Moon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.