8 iul. 2012

Louboutin - pantoful Cenusaresei devine realitate

Pentru a saluta initiativa studiourilor Disney de a lansa filmul Cenusaresei in DVD si Blue Ray, Christian Louboutin a creat 20 de perechi de pantofi inspirate din basmul lui Charles Perrault.

Christian Louboutin si pantoful Cenusaresei
Paris Match relateaza istoria unui designer care a reinventat obiectul cheie al filmului Cenusaresei, aducand astfel in prim-plan, numele unuia dintre cei mai apreciati artisti ai modei incaltamintei feminine din intreaga lume.

Christian Louboutin a acceptat provocarea de a reproduce in viziune proprie pantofiorul magic din poveste, confectionandu-l in dantela si decorandu-l cu cristale Svarovski, fara a uita bordul rosu, amprenta inconfundabila a atelierelor sale de creatie.

"Personajul feminin din Cenusareasa, m-a inspirat, calauzindu-ma in taramul fantastic al povestii sale, leganandu-ma pe valurile istorisirii, pe imaginile din film", a declarat cu vadita incantare cel ce manuieste bagheta magica a celor mai ravniti pantofi din lume.

"Pantofiorul Cenusaresei trebuie sa daruiasca siguranta purtatoarei, frumusete si iubire, deopotriva - este un pantof de vis, adica exact ceea ce caut sa ating cu fiecare creatie care-mi apartine", a explicat Louboutin.

Istoria pantofului va fi prezentata intr-un scurt metraj introdus ca bonus-track pe DVD-ul Disney, incepand cu 26 septembrie, pe piata din Franta, precizeaza sursa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.