23 iun. 2013

Barbatii stresati prefera femeile plinute

Pe fondul problemelor cu care se confrunta in viata de zi cu zi, barbatii stresati par sa manifeste un interes aparte pentru reprezentantele sexului frumos, care sunt dotate de la natura cu forme voluptoase.

Barbatii stresati prefera femeile plinute
"Rotunjoarele" tind asadar sa castige tot mai mult teren in plan sentimental in ultima perioada, motivele de stress nelipsind fara indoiala din peisajul cotidian actual, relateaza La Stampa

Potrivit publicatiei italiene, in fata unui barbat stresat, femeile cu forme voluptoase castiga cursa cu "fusiformele", adjudecandu-si imaginea de maturitate care satisface nevoia barbatilor de a simti alaturi o persoana de sex opus pe care "se pot bizui" in vremuri de restriste.

In plus, "rotunjoarele" par sa exercite un farmec aparte, prin disponibilitatea manifestata in directia consolarii partenerului, favorizand instalarea unei atmosfere de aparenta liniste si siguranta in intimitate, subliniaza sursa.

La aceasta concluzie au ajuns si oamenii de stiinta din cadrul Universitatii din Westminster, care au elaborat un amplu studiu dedicat acestui aspect, publicand rezultatele corespunzatoare in paginile revistei PLoS One.

Viren Swami, conducatorul acestui proiect, considera ca barbatii stresati manifesta un interes deosebit pentru femeile plinute, convinsi fiind ca acestea sunt in masura sa gestioneze cu eficienta sporita o situatie de criza, in comparatie cu femeile suple.

Intr-o perioada de nesiguranta economica, in care criza se poate manifesta pe multiple planuri, femeile plinute au adasar sanse sporite sa-si gaseasca un partener de viata: e suficient sa faca un pas in fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.