14 aug. 2012

Buckingham Palace: Kate, regina Jocurilor Olimpice de la Londra

Jocurile Olimpice de la Londra, de anul acesta s-au incheiat, iar la Buckingham Palace, cel putin unul din membrii familiei regale, este cu adevarat dezamagit din aceasta cauza: Kate, ducesa de Cambridge.

Wiilian si Kate, la JO Londra 2012
Pe intreaga durata a desfasurarii evenimentului sportiv din capitala britanica, sotia printului William s-a demonstrat cel mai activ membru al familiei regale, cu 19 prezente in randurile spectatorilor, relateaza ANSA

Confirmandu-si astfel pasiunea pentru sport, Kate, in varsta de 30 de ani, a aplaudat entuziasmata atletii britanici care au arcat pe podiumul medaliatilor si a dat curaj celor ce nu au reusit sa obtina tocmai rezultatele la care nazuiau.

Ducesa, fost capitan al echipei feminine de hockey de la Marlborough College, a incurajat britanicele care au invins cu 3 la 1 echipa Noii Zeelande, adjudecandu-si astfel medialia de bronz: la finalul partidei, Kate a felicitat jucatoarele, alaturi de care s-a lasat fotografiata de jurnalisti.

"Prezenta sa in tribune a insemnat foarte mult pentru noi: m-a facut sa ma simt mandra ca sunt britanica", a declarat Alex Danson (27 de ani), jucatoarea de hockey care a inscris primul gol al partidei cu Noua Zeelanda.

 Kate, este asadar regina neincoronata a Jocurilor Olimpice de la Londra, iar prezenta sa constanta in randurile publicului spectator, pare sa fi purtat noroc atletilor britanici, socotind dupa numarul de medalii cucerite: 65 din care 29 de aur, 17 de argint si 19 de bronz - locul al treilea in clasamentul general pe natiuni, dupa China (88 de medalii) si Statele Unite (104 medalii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.