1 aug. 2012

Call of Duty - secrete din culisele unui videogame de exceptie (Video)

Pentru a "plamadi" un joc video de calibrul lui Call of Duty Black Ops II, Treyarch a inscris pe lista colaboratorilor, o serie de talente incontestabile din universul cinematografic intenational, pentru a-si pune amprenta inconfundabila asupra produsului final.

Este vorba despre David S. Goyer, co-scenarist al filmului "The Dark Knight Rises" si Trent Reznor, compozitor si castigator a unui premiu Academy Award pentru coloana sonora din "The Social Network", pentru a aminti doar doua dintre cele mai faimoase nume, relateaza La Stampa.

Intr-un video postat pe YouTube, intitulat sugestiv "Call of Duty Black Ops II - in culise", Mark Lamia si Dave Anthony (Game Director), discuta in Studio Head din Treyarch, despre modul de realizare  si procesul creativ care se afla la baza acestui fascinant videogame.

Jongland cu instrumente magice din lumea filmului, muzicii si creatiei digitale, acesti profesionisti daruiesc gamerilor din lumea intreaga, un motiv in plus de a indragi tot mai mult universul jocurilor video, care atrage pe zi ce trece un numar urias de noi fani, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.