23 aug. 2012

Elton John: Ma tem ca fiul meu va suferi din pricina homofobiei

Elton John a marturisit ca este un tata ingrijorat pentru dificultatile pe care le va intampina fiul sau, Zachary, de-a lungul anilor, din pricina comportamentului homofob pe care il adopta multe persoane.

Elton John, David Furnish si fiul lor, Zachary
In varsta de un an si opt luni, Zachary inca nu a dat piept cu prejudecatile in adevaratul sens al cuvantului, dar  Elton nutreste convingerea ca baietelul sau va avea o copilarie deosebit de dificila, purtand doua apasatoare poveri pe umeri: celebritatea tatalui si reactiile homofobe fata de un copil cu parinti de acelasi sex, relateaza agentia ANSA.

Elton John (65 de ani), a devenit tata in 25 decembrie 2010, impreuna cu partenerul sau de viata, David Furnish (49 de ani), inchiriind uterul unei americance.

Artistul s-a declarat convins de faptul ca micutul Zachary va avea de infruntat o multime de rautati la scoala si in viata de toate zilele: "Unii copii il vor marginaliza pentru ca nu are o mama si i-o vor spune in fata, fara menajamente".

Fata de ingrijorarea de tata a lui Elton, ce se mai poate spune decat ca in astfel de situatii, toti banii din lume nu pot astupa gura satului, iar celebritatea sa nu face decat sa agite si mai mult spiritele...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.