29 aug. 2012

Gotye taie si peticeste un Frankenstein din versiunile hit-ului sau (Video)

Artistul belgo-australian a profitat de vacanta pentru a construi un veritabil Frankenstein muzical, taind si peticind un videoclip cu toate versiunile hit-ului "Somebody That I Use To Know", pe care le-a identificat online.

Somebodies: A YouTube Orchestra
"N-am reusit sa rezist tentatiei de a realiza un astfel de remix - potentialul materialelor regasite pe net era urias", a marturisit Gotye potrivit publicatiei La Stampa.

"Somebody That I Use To Know" l-a transformat pur si simplu pe Gotye intr-un star international, succesul incontestabil al piesei fiind confirmat si de numarul urias de vizualizari a videoclipului sau postat pe YouTube (peste 300 de milioane).

Intr-un pur stil mash-up, Gotye a pornit la vanatoare de cover/remake si parodii ale piesei pe Internet, inregistrate de fani, amici sau colegi si a dat viata produsului "Somebodies: A YouTube Orchestra", un patchwork amuzant, care merita la randul sau atentie...

Dovedind ca este un bun cunoscator al etichetei pe net, pe site-ul personal, Gotye a publicat adresele tuturor surselor de la care a preluat materialele utilizate pentru acest interesant amestec muzical, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.