17 aug. 2012

Lady Gaga: Animalele moarte ne dau blanuri splendide

Lady Gaga se ia la harta cu ecologistii, din pricina unei afirmatii care a reusit sa infurie militantii pentru drepturile animalelor, subliniind ca adora blanurile obtinute de pe urma acestora.

Lady Gaga
"Animalele moarte ne dau blanuri splendide" - aceasta este ultima provocare a excentricei artiste, faimoasa pentru slabiciunea pe care o nutreste pentru hainele de blana, relateaza Giornalettismo.

Recent, Lady Gaga si-a facut aparitia in public, la Sofia, purtand o extravaganta blana, in ciuda celor aproximativ 30 de grade celsius din timpul concertului sustinut in Bulgaria.

Vedeta a definit drept "infantili" si "insolenti" activistii pentru drepturile animalelor, revendicandu-si dreptul de a se imbraca dupa cum o taie capul, chiar daca hainele sale preferate sunt confectionate din materiale provenite de la animale moarte.

Binecunoscuta miscare PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) a devenit astfel tinta declaratiilor acide ale vedetei, care a tinut sa sublinieze importanta respectarii libertatii de opinie a fiecaruia, dezaproband campaniile agresive, indiferent de cauzele pe care acestea le sustin.

Lady Gaga s-a referit in speta la recentul episod al carei protagoniste a fost actrita Kim Kardashian, bombardata cu faina de o serie de activisti, pentru refuzul acesteia de a renunta la blanuri si haine din piele.

"Pastrati faina pentru a plamadi paine pentru copiii infometati. Kim Kardashian e minunata", a postat Lady Gaga un mesaj cat se poate de limpede pe site-ul personal, subliniaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.