15 sept. 2012

Conceptual Photography - ce ispravi mai pun la cale fotografii (Galerie foto)

Conceptual Photography, arta de a transmite privitorului un anumit mesaj conceptual intr-o fotografie unica, intriganta si plina de semnificatii deopotriva, este pe cat de greu accesibila, pe atat de plina de surprize, generand satisfactii nebanuite.

Pentru a reusi cu adevarat intr-o asemenea misiune, nu este suficienta stapanirea unor cunostinte solide de arta fotografica, ci e nevoie de imaginatie, creativitate si un talent aparte in a comunica vizual conceptul in sine, relateaza The Photo Argus.

Odata identificata calea pentru obtinerea unor cadre expresive de exceptie, totul se transforma intr-o cautare cvasi-obsesiva de noi si noi alternative, combinatii si artificii fotografice, menite sa genereze canale similare de comunicare.

Este ceea ce cu uimire continua sa descopere din ce in ce mai multi iubitori de fotografie, pasind incet si sigur, cu fiecare cadru, din universul pasiunii imagistice in cel al expresiei artistice bazate pe un scenariu ales cu minutiozitate si daruire, pentru a transmite ganduri, senzatii sau pur si simplu fascinatia unei situatii aparte...












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.