23 sept. 2012

HTC prezinta Windows Phone 8X si 8S (Video)

Ben Rudolph prezinta publicului noile dispozitive smartphone HTC Windows Phone 8X si 8S, bazate pe ultima versiune a sistemului de operare mobil realizat de casa Microsoft.

Este vorba despre un video care se concentreaza in mod deosebit pe evidentiarea detaliilor specifice design-ului celor doua terminale, relateaza Webnews.

Carcasa unibody realizata in policarbonat si calitatile display-ului Super LCD detin un loc important in campania publicitara pe care HTC a realizat-o pentru noile sale produse.

Cu un display de 4,3 inch (1280 x 720 pixeli), HTC Windows Phone 8X este dotat cu procesor dual core de 1,5 GHz, 1 GB de RAM, 16 GB memorie flash si camera foto posterioara de 8 Megapixeli, in timp ce camera foto frontala, de 2,1 Megapixeli, este prevazuta cu senzor BSI, care permite realizarea de fotografii in conditii de luminozitate redusa.

HTC Windows Phone 8S este in schimb un smartphone incadrat in categoria celor medii, cu un display Super LCD de 4 inch, procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 de 1 GHz, 512 MB de RAM si 4 GB de memorie flash, fara camera foto frontala, ci doar cu una posterioara (5 Megapixeli).

Pentru moment nu se cunosc detalii legate de pretul la care vor fi comercializate cele doua dispozitive, ci doar la data aparitiei lor pe piata, fixata undeva inainte de sfarsitul lui noiembrie, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.