26 sept. 2012

Noutati MegaUpload - Kim Dotcom a fost interceptat ilegal

Noutati in cazul MegaUpload: se pare ca toate canalele de comunicare de la nivelul locuintei lui Kim Dotcom, ar fi fost controlate ilegal, chiar inainte de raidul efectuat de autoritati, in urma caruia a fost arestat.

Kim Dotcom
Intre timp, MegaUpload se pregateste serios pentru marea intoarcere in universul web, mai plin de energie ca oricand, relateaza Webnews.

Inainte de raidul efectuat in fastuoasa locuinta a fondatorului MegaUpload si MegaVideo, autoritatile locale ar fi interceptat convorbirile si mesajele lui Kim Dotcom, cu obiectivul de a aduna dovezi pentru a-l acuza de piraterie.

Video: Raidul autoritatilor la locuinta lui Kim Dotcom

Noile investigatii efectuate in cazul MegaUpload ar putea faramita definitiv castelul de nisip al acuzatiilor: potrivit documentelor, interceptarile efectuate de Government Communications Security Bureau (GCSB) nu au fost niciodata autorizate oficial, ceea ce inseamna ca intreaga activitate investigativa premergatoare raidului, este incompatibila cu legislatia in vigoare.

Pana una-alta, Kim Dotcom continua sa lucreze la proiectul relansarii propriilor activitati: ultimul "ciripit" postat pe Twitter, anunta ca planul este bine pus la punct, aproape gata de o reintrare in scena, de tip "Mega", subliniaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.