5 sept. 2012

Robbie Williams si Gary Barlow: doi vechi amici pentru un nou single? (Video)

Robbie Williams si Gary Barlow si-ar putea da mana inca odata, pentru realizarea unui nou single, intitulat "Candy", cei doi artisti parand sa cunoasca secretul retetei colaborarii perfecte, care genereaza piese de succes.

Robbie Williams
Dupa duetul realizat in "Shame" (2010) si dupa ce fostii compenenti ai grupului Take That s-au reunit pentru albumul "Progress" si turneul succesiv, ideea de a colabora din nou cu Gary, pare sa-l atraga ca un magnet pe Robbie, relateaza TM News.

"Candy" este primul single al urmatorului album, "Take the Crown", purtand semnatura lui Robbie Williams, artistul declarand ca intoarcerea in sanul formatiei Take That a constituit doar o pauza in activitatea sa de solist.

"A fost doar o vacanta, care m-a incarcat de energie, pentru a lucra la cel de-al noualea album al carierei mea", a declarat artistul.

"Take the Crown" va fi lansat in 5 noiembrie, iar "Candy" reprezinta aperitivul pentru un compilation alcatuit din unsprezece piese inregistrate la Los Angeles, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.