5 sept. 2012

Nokia - un teaser pentru realitatea augmentata (Video)

Nokia a publicat la nivelul propriului sau canal YouTube, un teaser conceput pentru a invita utilizatorii sa patrunda in universul realitatii augmentate, asa cum o intelege grupul finlandez.

Nokia, un teaser pentru realitatea augmentata
Elementul de noutate ar putea fi insa constituit de faptul ca specialistii de la Nokia si-au propus sa depaseasca frontierele clasice ale conceptului de realitate augmentata in sine, pentru a-i extinde rolul in dimensiunea audio, relateaza Webnews.

In acest context, dispozitivul smartphone este reprezentat asemenea unui terminal utilizat doar in scopul obtinerii de informatii audio, fara macar sa fie nevoie tinerea sa in causul palmei.

Filmuletul e plamadit cu ingredientele potrivite, dozand perfect instrumentele menite sa starneasca interesul: lasa sa se ghiceasca o serie de lucruri, fara sa permita intelegerea deplina a mesajului.

Surpriza va fi dezvaluita in cursul zilei, cand Nokia se va afla sub lumina reflectoarelor, cu scopul de a anunta dispozitivele Lumia 820, Lumia 920 si alte noutati corelate, precizeaza sursa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.