22 sept. 2012

Samsung, un nou atac la iPhone 5 (Video)

Dupa un prim atac lansat de Samsung la adresa caracteristicilor tehnice ale dispozitivului iPhone 5 realizat de specialistii de la Apple, grupul coreean revine cu o noua tentativa de demontare a mitului creat in jurul marului tehnologic din Cupertino.

Intr-o prima faza, strategia Samsung era de a umbri imaginea oferita de Apple pentru ultimul sau model de iPhone, discreditandu-i performantele, pentru ca, mai nou, sagetile veninoase sa se indrepte asupra freneziei demonstrate de fanii insiruiti la cozi interminabile pentru a-si procura noul dispozitiv al casei din Cupertino, relateaza Webnews.

Cu un videoclip ironic postat pe YouTube, Samsung isi ridiculizeaza puternicul rival, lansand un mesaj cat se poate de clar: inovatia nu se obtine asteptand la cozi kilometrice, ci pur si simplu achizitionand produsul concurent Samsung Galaxy S III.

Ramane de vazut in ce masura va avea efect o astfel de campanie publicitara in randurile utilizatorilor si daca Samsung va reusi in acest mod sa atraga de partea sa o serie de consumatori indecisi sau care tind sa opteze pentru alte produse similare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.