27 sept. 2012

Tom Cruise, declarat cel mai tare agent de pe ecrane

Tom Cruise castiga competitia celor mai apreciati "agenti 007" de pe marele si micul ecran, gratie rolului Ethan Hunt, interpretat in "Mission Impossible", potrivit unui top realizat de publicatia de specialitate Ciak.

Tom Cruise
Locul al doilea a fost adjudecat de Matt Damon/Jason Bourne in filmul "The Good Shepherd", in timp ce pe ultima treapta a podiumului se situeaza Eric Bana/Avner Kaufman, seful agentilor Mossad din "Munich", informeaza TM News.

In aceelasi clasament, intitulat sugestiv "spy-list", pe locul patru se pozitioneaza Jean Dujardin/Oss 117, agentul Hubert Bonisseur de La Bath, urmat de Donald Sutherland/Hernry Faber in "The Eye of the Needle".

In sirul celor 25 cei mai apreciati spioni-actori, in lista publicatiei  lunare "Ciak", se inscriu insa si reprezentante ale sexului frumos: Anne Parillaud/Nikita lui Luc Besson (pe locul sase), Ingrid Bergman/Alicia Huberman, alaturi de Gary Grant/T.R. Devlin in "Notorious" (pe locul 10) si Monica Vitti, "frumoasa care ucide" din "Modesty Blaise" (locul unsprezece).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.