18 oct. 2012

Padfone 2 - o surpriza placuta de la ASUS (Video)

ASUS Padfone 2 este un dispozitiv care constituie in ansamblu, o surpriza placuta pentru pasionatii de tehnologie: atata din punct de vedere al design-ului, cat si al caracteristicilor tehnice, lucrurile sunt se prezinta la un nivel net superior predecesorului sau.

Display de 4,7 inch Super IPS+, procesor quad core de 1,5 GHz, 2 GB de RAM, pana la 64 GB de memorie interna pentru arhivare, modul NFC, LTE si camera foto de 13 Megapixeli - acestea sunt elementele sale de baza, prezentate in materialul publicat de Webnews.

La nivelul partii posterioare a carcasei, se remarca ceea ce Jonney Shih, sintetizeaza in expresia "inspired by zen" - cercurile concentrice deja observate la linia de ultrabook a casei producatoare.

Noutati si in ceea ce priveste Padfone Station - dock-ul furnizat in dotare, pentru transformarea dispozitivului intr-un tablet de 10,1 inch, mai usor si cu un profil cat se poate de elegant.

Disponibilitatea este anuntata undeva inainte de incheierea anului in curs, la un pret de 899 euro pentru versiunea de 64 GB, sau cu 100 de euro mai putin pentru cea cu storage de 32 GB, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.