18 oct. 2012

Gladiatori care cunosc esecul: Russell Crowe divorteaza

Viata privata a lui Russell Crowe pare sa inregistreze o intorsatura nu tocmai de invidiat: actorul s-a separat oficial de sotia sa, Danielle Spencer, dupa 9 ani de casnicie, din care au rezultat doi copii, de 6 si 8 ani.

Russell Crowe
Informatia este comunicata de TM News, care citeaza publicatia Sydney Morning Herald, precizand ca decizia a fost adoptata de cei doi soti, de comun acord, cu intentia de a proteja pe cat posibil copiii de curiozitatea reprezentantilor media.

Crowe, in varsta de 48 de ani, a obtinut premiul Oscar in anul 2001, pentru cel mai bun actor, ca protagonist al filmului "Gladiatorul", iar din punct de vedere profesional, nu se poate plange de lipsa succesului.

Potrivit sursei citate insa, pentru a incheia relatia cu Danielle (43 de ani), actorul va fi nevoit sa scoata din portofel nici mai mult nici mai putin decat 25 de milioane de dolari.

Cei doi s-au cunoscut cu 22 de ani in urma, pe platourile de filmare, in timp ce lucrau la realizarea peliculei "The Crossing"; cariera lui Crowe s-a inscris ulterior pe o curba ascendenta, care i-a atras numeroase cotracte avantajoase din punct de vedere financiar, dar care l-au indepartat treptat de familie, precizeaza sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.