4 oct. 2012

Brazilia - la Belo Horizonte s-a adjudecat titlul de Miss Prostitutia

Giovana Silva, o tanara in varsta de 25 de ani din Brazilia, si-a adjudecat titlul de Miss Prostitutia, fiind declarata cea mai frumoasa "vanzatoare de placeri carnale" dintr-o duzina de concurente, care mai de care mai pline de nuri.

Competitia s-a desfasurat intr-un important centru comercial din Belo Horizonte, in fata a circa o mie de spectatori, relateaza  Noticias Terra.

Manifestarea a fost organizata in semn de protest impotriva prejudecatilor si violentei, iar premiul acordat castigatoarei a fost de 3.000 de reali brazilieni (circa 1.147 de euro) si un contract publicitar valabil pana la sfarsitul anului in curs.

Giovana, pe numele sau de profesionista "Mara", s-a declarat fericita sa participe la competitie, indeosebi pentru faptul ca "s-a acordat in acest fel o atentie speciala celei mai vechi meserii din lume".

In Brazilia, exista o entitate numita Asociatia Prostituatelor, care se ocupa de problematicile acestei activitati pe intreg teritoriul tarii: presedintele acesteia, Cida Vieira, s-a gandit sa organizeze un concurs de miss dedicat profesionistelor de la coltul strazii.

"In Minas Gerais exista circa 80 de mii de prostituate, care se confrunta zi de zi cu violente, torturi si prejudecati - oamenii nu pot inchide ochii in fata suferintei lor", si-a declarat Cida bunele intentii, solicitand autoritatilor braziliene sa reglementeze activitatea prostituatelor ca profesie legala si sa stabileasca o serie de drepturi pentru cele ce decid sa practice aceasta meserie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.