12 mai 2016

Ditology - chipuri celebre in varful degetelor (Galerie foto)

Varfurile degetelor pot sa redea in anumite conditii, infatisarea unor personaje celebre, mai ales atunci cand in spatele "aranjamentului" se afla o echipa de veritabili artisti, cu imaginatie si creativitate din belsug.

Deget Mozart

Este vorba mai exact despre un proiect materializat la nivelul unui blog inedit, intitulat sugestiv "Ditology" (de la italianul "dito" - deget),  care poarta o semnatura artistica la randul sau: "Dito Von Tease" - un pseudonim nu mai putin lipsit de semnificatie.

Iata, in cele ce urmeaza, cateva din creatiile digitale - la propriu si la figurat - regasite la nivelul acestui blog mai putin obisnuit, care merita, fara indoiala, explorat.

Veti recunoaste, desigur, portetele unor celebritati precum Steve Jobs, Mozart, Silvio Berlusconi, Dalai Lama sau Garibaldi, dar si ale altor personaje desprinse de pe marele ecran (Hannibal Lector), din desene animate (Shrek) sau chiar mascote provenind din universul publicitar, precum ar fi amicul tuturor copiilor mancaciosi de gustari, Ronald McDonald.






Deget Dalai Lama

Deget Silvio Berlusconi

Deget Garibaldi

Deget Adolf Hitler

Deget Hannibal Lector

Deget Ronald McDonald

Deget Shrek

Deget Steve Jobs


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.