21 oct. 2012

Grecia: Voukefalas, echipa de fotbal sponsorizata de prostituate

In Grecia, fotbalul amatorial se salveaza cum poate: Voukefalas, una din echipele acestei categorii, este sponsorizata de doua case de toleranta din Larissa, decise sa sustina in acest fel sportul cu balonul rotund.

Este vorba despre "Villa Erotica" si "Soula's House of History", doua stabilimente ale placerilor carnale, perfect legale in Grecia, care s-au declarat entuziasmate sa cumpere echipamente si accesorii necesare echipei de fotbal amator din localitatea in care isi desfasoara activitatea, relateaza The New York Times.

"Din pacate, fotbalul amatorial pare sa fie abandonat de toata lumea, e o chestiune de supravietuire de-acum", a declarat Yiannis Batziolas, agent de turism si portar de rezerva al echipei, dar si presedinte al acesteia.

Federatia greaca de sport amatorial si-a suspendat activitatea pentru o perioada indelungata, in semn de protest impotriva politicii de austeritate, lasand la voia intamplarii tot ceea ce isi propunea initial sa sustina.

"Cand jucatorii nostri au vazut noile echipamente, nu le venea sa-si creada ochilor, dar pana la urma au ajuns la concluzia ca ar putea fi distractiv", a adaugat Batziolas.

Proprietara uneia din cele doua case de toleranta care au sponsorizat Voukefalas, Soula Alevridou, a finantat echipa cu o mie de euro, suma care, in perioada actuala, nu e deloc de lepadat.

"Daca nu sustinem oamenii nostri de stiinta si atletii, ce-o sa se aleaga de noi? Grecia se mandreste cu multi oameni de cultura si atleti de exceptie - eu sunt grecoaica si imi iubesc tara", a declarat patroana de la Soula's House of History.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.