5 oct. 2012

Microsoft: accesorii pentru Windows 8 (Galerie foto)

Pentru aniversarea a 30 de ani de activitate a diviziei Microsoft Hardware si ca elogiu iminentei lansari a sistemului de operare Windows 8, grupul din Redmond a actualizat catalogul de accesorii, introducand in peisaj noi modele de tastaturi, mouse si casti.

Microsoft: accesorii pentru Windows 8
Doua din noile modele de tastaturi au fost concepute ca solutii ideale pentru dispozitivele tablet si notebook Windows 8, gratie dimensiunilor mici, care faciliteaza transportarea si depozitarea in spatii reduse, relateaza Webnews.

Este vorba despre modelele Bluetooth Wedge Mobile Keyboard si Sculpt Mobile Keyboard, in timp ce  a treia varianta, Sculpt Comfort Keyboard, a fost conceputa pentru PC.

Specialistii din Redmond au adaugat in catalogul accesoriilor si trei modele noi de mouse: Wedge Touch Mouse, Sculpt Touch Mouse si Touch Mouse, care se asorteaza de minune ultimelor tastaturi realizate.

Din gama "specialitatilor" dedicate, nu lipsesc nici castile: LifeChat LX-6000 si LifeChat LX-4000 - doua modele care ofera o experienta audio remarcabila.

Iata, in cele ce urmeaza, o serie de imagini care prezinta ultimile "bijuterii" ale casei Microsoft:














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.