17 oct. 2012

Tom Cruise dispus sa renunte la Scientology pentru Katie?

Tom Cruise ar fi pe cale sa abandoneze organizatia religioasa Scientology, socotind ca apartenenta sa la aceasta a contribuit la destramarea casatoriei sale cu actrita Katie Holmes.

Tom Cruise
Cel putin acestea sunt ultimile vesti transmise de agentia TM News, care citeaza publicatia The People, descriind actorul drept "complet distrus" dupa divort si pregatit sa puna capat capitolului din viata sa numit "Scientology".

"Mai intai a pierdut-o pe Nicole Kidman, iar acum pe Katie si fiica lor, Suri", a comentat o sursa apropiata a actorului american, intr-un interviu acordat presei.

"A folosit mereu tehnicile recomandate de Scientology, pana si in viata sa personala, dar pana la urma a inteles ca intr-o casnicie acestea nu au ce cauta. In aceasta perioada, Tom nu mai participa la reuniunile organizatiei si se distanteaza cat poate de aceasta in public. Daca ar reusi sa abandoneze complet Scientology, Katie s-ar putea intoarce", concluzioneaza sursa.

Intre timp, fosta sotie a lui Tom Cruise, este cat se poate de ocupata, interpretand rolul Joey din serialul "Dawson's Creek" si dedicandu-se exclusiv fetitei sale, Suri, care a inceput sa frecventeze o scoala privata din New York.

Pana in prezent, actrita pare sa nu isi fi gasit un nou partener in viata privata, tatal acesteia fiind decis sa-i aleaga el unul "cum se cuvine", de indata ce il va descoperi, scrie si publicatia online "Ok! Magazine".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.