1 oct. 2012

The Croods - noi aventuri din epoca preistorica, in versiune animata (Video)

Dupa succesul de proportii obtinut de seria Ice Age, a sosit timpul sa facem cunostinta cu o alta productie similara a casei 20th Centrury Fox: familia preistorica The Croods, protagonista unui lung metraj de animatie, a carei lansare va avea loc in primavara lui 2013.

Desi trailer-ul nu este inca disponibil, avem acces cel putin la un Poster First Look, care anunta o surprinzatoare calatorie intr-o epoca apusa, cand prima familie preistorica de pe Terra, face cunostinta cu o lume populata de creaturi fantastice - o experienta care-i va schimba pentru totdeauna modul de a privi lucrurile, viata, natura, viitorul...

Este vorba, desigur, despre o comedie savuroasa si aventuroasa, asteptata cu viu interes de iubitorii genului si nu numai - ramane de vazut in ce masura va reusi sa concureze cu indragitii eroi din Era Glaciara, care ne-au daruit momente de nepretuita deconectare.

Release Date: Marche 22, 2013;
Studio: 20th Century Fox, DreamWorks Animation;
Director: Chris Sanders, Kirk DeMicco;
Screenwriter: Chris Sanders, Kirk DeMicco, John Cleese:

In ceea ce priveste vocile personajelor, vom avea placerea sa ne delectam cu interpretarile unor actori de exceptie, precum: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke si Cloris Leachman.

Official Site: The Croods Movie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.