27 oct. 2012

Tom Criuse cere 50 milioane de dolari despagubire pentru defaimare

Actorul american Tom Cruise a pretins despagubiri in valoare de 50 de milioane de dolari din partea saptamanalului "Life and Style", care a publicat un material defaimator la adresa "vedetei 007".

Este vorba despre un articol care a vazut lumina tiparului in 30 iulie 2012, in care Tom era acuzat de a-si fi abandonat fiica, Suri, dupa anuntarea oficiala a divortului de Katie Holmes, informeaza TM News.

Cu litere de-o schioapa, saptamanalul anunta ca "Suri plange, abandonata de tatal sau", publicand o fotografie a fetitei in varsta de 6 ani, in lacrimi, la cateva saptamani dupa anuntarea divortului.

Avocatul lui Tom Cruise, Bert Fields, a declarat ca plangerea inaintata autoritatilor judecatoresti din Los Angeles, vizand defaimarea clientului sau, cuprinde solicitarea unei despagubiri in valoare de 50 de milioane de dolari din partea publicatiei saptamanale.

"Tom este un tata afectuos, o iubeste nemasurat pe Suri - fetita este un element esential in viata sa si va fi mereu astfel. Sustinand ca si-ar fi abandonat fiica, saptamanalul a publicat o minciuna sfruntata, infama", a declarat Fields intr-un comunicat de presa.

"Scriind astfel de lucruri intr-un titlu asociat unei fotografii a fetitei in lacrimi, e deplorabil", a subliniat avocatul lui Tom, mentionand ca de fapt, in articol, nu se pomeneste de vreun abandon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.