16 oct. 2012

Xbox Music - noul cantec de sirena al grupului Microsoft

Cu Xbox Music, Microsoft urmareste sa creeze un nou pol de atractie catre propriile dispozitive, mizand pe cele 30 de milioane de piese disponibile si pe variatele modalitati de acces la aceasta enorma concentrare de resurse dedicate divertismentului muzical.

Este vorba fara indoiala, despre una din cele mai importante experiente oferite utilizatorilor pasionati de muzica, de la aparitia iTunes incoace, relateaza Webnews.

Xbox Music va fi disponibil la nivelul consolelor Xbox 360, desktop si tablet Windows 8, dar si pentru micutele dispozitive smartphone bazate pe acelasi sistem de operare al casei din Redmond.

Odata logat, utilizatorul va avea asadar acces in orice moment la propriile piese muzicale, gratie serviciului cloud, obtinand o experienta simpla, completa si nelimitata in universul muzicii, unde i se deschide calea explorarii, achizitionarii si utilizarii melodiilor care corespund preferintelor sale.

Debutul este prevazut chiar azi, 16 octombrie, Microsoft precizand ca Xbox Muzic va fi accesibil pentru ascultare in streaming (in formula ad-suported), sau prin intermediul Xbox Music Pass, la costul de 9,99 dolari pe luna.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.