7 ian. 2013

Bruce Springsteen: Rock-ul m-a jutat sa devin mai puternic (Video)

Bruce Springsteen face parte din categoria celor ce au reusit sa se impuna pe culmile popularitatii in lumea rock-ului modern, declarandu-se recunoscator unui gen muzical care l-a ajutat sa devina mai puternic.

Bruce Sringsteen

Dupa 40 de ani de la lansarea primului sau album (5 ianuarie 1973), intitulat Greetings from Asbury Park, fanii indragitului artist pot saluta un volum dedicat zilelor de glorie si carierei sale muzicale, scris de Clinton Heylin, autorul britanic care s-a remarcat cu o lucrare similara dedicata lui Bob Dylan.

De aceasta data este vorba despre "E Street Shuffle: The Glory Days of Bruce Springsteen and the E Street Band", volum publicat in noiembrie anul trecut, care-si croieste rapid drum pe piata europeana, atat in format electronic, cat si in cel tiparit.

"Rock-ul nu a avut niciodata un efect distructiv asupra mea. A fost de fapt primul lucru care m-a intarit si m-a ajutat sa capat incredere in mine", marturiseste Bruce in paginile acestei lucrari care dezvaluie multe din suisurile si coborasurile uneia dintre cele mai spectaculoase cariere muzicale contemporane.


E Street Shuffle: The Glory Days of Bruce Springsteen and the E Street Band

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

*Va rugam utilizati un limbaj decent. Multumim.